sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Lördag

Publicerad 2010-02-27 15:43:38 i Allmänt,

Vilken dag det är idag! Fint väder och humana gradantal. :)
Jag, Leo och Dios tog en promenad imorse, riktigt härligt!
Efter promenaden blev lite snöskottning tills dess att Leo hade bestämt sig för att vakna.
Hann skotta lite mindre än halva gården iaf.

Då vi kom in så fick sig Leo nå mat. Efter maten hade jag räknat med att han skulle sova en stund, men icket.
Han va klarvaken i ca2h innan han somna. Men det gjorde ingenting. Vi hade det så mysigt!

Nu blir det snart middag hos Robert och Ann-Helen. Skönt att slippa laga middag. :) Såhär stilig kommer Leo att vara ikväll då vi ska på middag.

2 veckor

Publicerad 2010-02-24 20:04:29 i Allmänt,

Herregud vad tiden går fort! Nu är Leo 2 veckor gammal.
Känns som att det var igår vi kom hem från BB.

Är helt ofattbart att 2 människor kan skapa något så underbart. Och att man kan älska på så många olika sätt.
Kärleken till Leo växer för varje dag. Varje gång jag tittar på honom så smälter mitt hjärta.
Är så roligt nu då han har börjat le lite smått ibland. Speciellt då han ligger och äter, blir så full i skratt varje gång han börjar småle.

Idag var första dagen vi var ensamma hemma jag och Leo. Micke började jobba idag. Men det gick alldeles utmärkt.
Vi myste en stund på morgonen och medans Leo sov en sväng så passade jag på att starta en tvätt och sen en bil. Var tvungen att handla. Hade en blöja kvar. Efter att vi handlat tog vi en promenad med Dios. Var skönt att komma ut i friska luften och röra på sig. :)

Leo :)

Publicerad 2010-02-13 08:44:12 i Allmänt,

Den 10/2 kl09.29 kom våran lille Leo till världen. Han var 51cm lång och vägde 3570g. Helt perfekt. :)
Han är en väldigt snäll liten kille. Just nu ligger han och sover gott här bredvid mig i soffan. Visste inte att man hade så mycket känslor. Älskar min lilla kille så otroligt mycket!

Är verkligen helt fascinerad av att 2 människor kan göra något som är så underbart. Kroppen är verkligen helt fantastisk. Ska försöka knåpa ihop en förlossningsberättelse lite senare. Nu blir det fmys med min favoritkille. :)

Äntligen!

Publicerad 2010-02-07 13:50:24 i Allmänt,

Det har äntligen blivit varmare väder. Det är så skönt att gå ut då det bara är -5grader. Hoppas att det håller i sig en liten stund till. Fast idag har jag varit en riktig latmask. Har inte gjort nå vettigt. Bara suttit i soffan och sett tv.
Igår hände det desto mer. Dammtorkade överallt, dammsög och mopade golven, städade toaletten, startade, hänga upp och vek tvätt och sen fixade jag middagen. På kvällen for jag och Micke till Robert och Liza och hälsade på dom i deras stuga. Var riktigt roligt att se hur deras stuga såg ut. :)

Idag fyller Therese år. Så då Micke kommer hem från skoterturen ska vi dit och se om det är kvar nå tårta. :)

Vad skulle man ha hitta på idag???

Publicerad 2010-02-05 12:05:57 i Allmänt,

Känner mig riktigt rastlös idag. Ändå har jag gjort rätt mycket här på förmiddagen. Dammsugit, renbäddat sängen, startat en tvätt, vikit tvätt, varit ute på promenad med toke och plockat ur diskmaskinen. Funderar på att dammtorka och mopa golven. Vad ska man annars göra? Är då inge vettigt på tv och Micke for till Blattnicksele för å dricka kaffe.
Om han ändå fick upp listerna någon gång så kunde jag iaf fixa till lite i barnrummet. Men dom kommer väl inte upp förrän det är dags att tapetsera om där igen...

Jaja... Nu ska jag ta mig lite fika för att fylla på med lite energi. :)

Härlig dag

Publicerad 2010-02-03 19:52:14 i Allmänt,

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Har varit och hälsat på D i B-sele. Fick mig nå kaffe och muffins. GÖTT! :)
Var där i några timmar och bara surrade och tog det lugnt. Busade lite med hennes son på 6månader. Man fick inte alls någon bebislängtan. Att man kan längta efter något så mycket... Helt otroligt! Men snart får vi gosa med våran bebis. Om vi har otur och behöver gå över 2veckor så är det ändå bara 25dagar kvar. Om man tänker på att en graviditet är ungefär 280 dagar så är 25dagar ingenting!

Lägger upp 2 bilder så ni får se hur sprickfärdig jag är. :)





12 dagar kvar

Publicerad 2010-02-02 16:59:45 i Allmänt,

Att tiden kan gå så fort!? Förstår inte vart alla dagar tar vägen. Tycker det var igår vi hade 100dagar kvar.
Och tiden torde inte gå nå långsammare då bebis har kommit. Det är något jag verkligen ser framemot.
Att få hålla våran lill* bebis i famnen och bara njuta. Sen att bli av med magen och kunna röra sig igen är bara en bonus. :)
Idag har det verkligen inte hänt nå mycket. Micke har skottat gården, varit och sparkat med Dios och jag har bara tagit det lugnt. Startade en tvätt tidigare idag som snart borde vara klar att hängas upp. Känns som att det är de enda man gör nuförtiden, tvätta...

Hej!

Publicerad 2010-02-01 22:45:29 i Allmänt,

Har tänkt försöka mig på detta med bloggande. Tycker det är roligt att sitta och läsa andras bloggar och då kanske man ska bidra med en så andra får läsa. :)

Idag har det hänt mycket i vårat lilla hus. Var och hämtade ut gardinerna som blev beställde förra veckan. Så nu sitter det nya gardiner i vardagsrummet och i köket. Är riktigt nöjd över resultatet. Att så lite gör så mycket.
Micke har satt upp taklampan i barnrummet. Blev ett riktigt mysigt sken över rummet.
Försökte mig på att leka snickare. Och det lyckades! En hylla i köket, och den sitter kvar på väggen. Vad man kan! :)

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela