sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Söndagkväll på nyängensvägen 4

Publicerad 2011-01-30 19:57:07 i Allmänt,

Gubben är och jobbar, Leo sover och jag har oduschat. Måste ta mig till duschen innan solsidan som börjar om 10min! Hur ska detta gå?

Idag har jag varit och jobbat. Micke skulle iväg på jobbat 13.45 och jag skulle sluta kl15 så moster Hanna fick komma och sköta Leo en sväng. Hon skulle börja jobba kl15 så Leo fick följa med på hotellet och vänta på mamma.
Det hade gått superbra! Då jag kom in genom dörren blev han helt till sig. Min goa, glada pojke. :)

Sen var det järnet hem för att packa lite i bilen. Jag, Leo och hundarna skulle till saxnäs. Blev bjudd på middag och det tackar man inte nej till i första taget. Efter man hade smält maten lite så passade jag på att fara och springa en sväng. Blev lite drygt 3km. Inte så långt men jag tog mig då ut iaf.
Motivationen till att träna har jag tappat lite. Vet inte vad det är men har ingen ork till att träna. Hoppas att orken kommer tillbaka snart.

Nu ska jag skynda mig in i duschen så jag inte missar solsidan. :)


En liten gladskit som är och busar med Xavi,
även hushållspapperet som mamma inte plockat bort än
:)

Äntligen!!!

Publicerad 2011-01-10 20:59:12 i Allmänt,

Nu känns det som att jag är på G då det gäller träningen.
Ikväll har jag rent av varit ute och sprungit! Kan inte påstå att det gick lätt.
Tur jag hade med mig en hund som höll tempot. Första gången jag var ute och sprang med Xavi och det gick över all förväntan. Han var så duktig!
Imorgon kommer jag nog att ha 2 klabbar till ben. Är rent av jobbigt att ta sig upp från soffan så jag sitter nog kvar här en stund. :)

Lite uppdatering om våran skatt, Leo.
Han har nu börjat gå lite smått.
Idag har han rent av släppt taget om mig och gått en liten sväng.
Är så stolt över våran lille man! :)
Har även slutat ge honom nattvällingen som han brukar dricka kring 2 tiden.
Inatt var första gången han sov hela natten. Hoppas att det håller i sig.
Var 3 tuffa nätter innan han fattade att det inte spelade någon roll vad han gjorde, för han testade verkligen allt.
Får se hur det blir inatt.

Första riktiga dagen på jobbet idag. Det gick riktigt bra fastän jag var lite smått nervös imorse.
Nu ska jag och gubben se lite film och sen blir det sängen.

Hoppas att det är lika bra väder imorgon som det är just nu. Då kanske man tar sig ut på en skidtur med hundarna. Annars så får jag nog ta på mig löparskorna och springa en bit. Känner verkligen att jag är motiverad till att träna igen! Är så skönt!

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela