sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Måndag

Publicerad 2012-08-27 23:28:27 i Allmänt,

Imorse fick jag ett sms om jag kunde hoppa in och jobba på Ica.
Kollade med mamma om hon kunde sköta barnen och det gick bra.
Efter en dag på jobbet var det ganska skönt att komma hem.
Var inte hemma förrän vid 18.45.
Känner mig rätt mör. Så snart blir det sängen. Ska bli ruskigt skönt att sova!
Speciellt då man vet att gubben kommer hem inatt.
Men inte får han sovmorgon för det. Han och Isac ska vara på BVC kl9 imorgon och ha pappasamtal.
Ska bli spännande att höra vad han väger nuförtin. Tror han har blivit tung lillpojken våran. :)
 
I lördags gifte sig två av våra goa kompisar.
Är så glad för deras skull och önskar dom verkligen all lycka i världen!
Det förtjänar dom verkligen!!
 
Nu hoppas jag att barna sover lite längre imorgon så man slipper upp så himla tidigt.
 
God natt!
 

Fick lite gjort ändå

Publicerad 2012-08-27 00:13:59 i

Tog hand om den tråkiga tvätthögen, målade fönstret i Isacs rum 3varv (1varv till och sen är det klart!), jag och barna följde med pappa till Storuman för att fira farfar som fyller 81år imorgon, fick middag i Saxnäs (gott!), fixat på Sorsele BHK's hemsida och tvättat lite till.

Så trots att dagen fick en dålig start med gnälliga barn blev riktigt bra i slutändan. :)

Isac har även börjat gå längre svängar, stannar upp och fortsätter sedan gå. Det kommer inte att ta många dagar innan han går jämt och ständigt. Nu har han som kommit på det. :)

God natt och sov så gott!

Trist och grått...

Publicerad 2012-08-26 12:31:32 i

Så är vädret ut idag. Även jag känner mig trist och grå. Det trista vädret och bristen på sömn inatt gör att man inte känner sig på topp... Men men... Det är bara att bita ihop då man har 2 gnälliga barn att ta hand om. Fastän man ibland vill stänga in sig på toan och skrika.

Imorgonnatt kommer äntligen Micke hem! Ska bli så skönt att inte vara ensam med barna och hundarna. Det tar verkligen på krafterna och ibland även humöret.

Isac har börjat gå lite smått. Upp till 9steg har han tagit. Duktig kille är det allt! Men lika snabb som storebror är han inte. Tur är då det! :) Så morfar kan få rätt. Han har sagt att innan september så går Isac.

Nu ska tvätten vikas och in i garderoberna. Tråkigt men nödvändigt!

Pomp de Lux!

Publicerad 2012-08-22 23:38:11 i

Helt slut på är man ikväll. Städat hela dagen och sen haft en klädvisning med kläder från pomp de lux. Vi var ca20 pers som tittade på kläderna och vilka kläder säger jag bara!! Hur fina och snygga som helst! Det är en gång som denna jag önskar att jag hade en liten flicka att klä upp. Fanns så otroligt söta klänningar och tunikor till flickorna!
Hitta mycket snyggt till killarna med :)
Eftersom att jag var värdinna hade jag en värdinnegåva. 5% av den totala ordern från partyt fick jag som rabatt. Fick nästan 1000kr i rabatt så mina gäster handlade på bra. :) Blev rent av billigt att shoppa. När hände det sist??

Imorgon ska Leo till tandläkaren för första gången. Känns lite sisådär. Han vill inte ens gapa då man borstar hans tänder hur ska det då gå hos tandläkaren??
Men jag håller tummarna att det går bra ändå! :)

God natt! Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan det är dags att kliva upp igen.

Jordgubbar e gott!

Publicerad 2012-08-15 22:13:08 i Allmänt,

Idag kom Micke hem från Sorsele med jordgubbar från Ann-Helen.
Mumsigt värre! Jag och barna njöt i fulla drag av lite mer än hälften av dom.
 
Micke har varit superduktig nu i 2dagar och fixat upp listerna i Leos rum. Så snart kan vi börja flytta in honom dit. Ska bli så skönt att få börja med Isacs rum sen och sen få flytta in honom dit. 
Tror att hela familjen kommer att börja sova bättre när alla får sova i lugn och ro. 
 
Jag gjorde ett litet ryck i trädgården idag med trimmern. 
Tog jordgubbslandet och runt vinbärsbuskarna. Blev en stor skillnad! 
 
Nu är det dags att röja undan lite i huset och börja söka sig till sängen.
 
Lite bilder först bara. :)
 
MUMS!
 
Nam nam!
 

Dags att leta fram stövlarna...

Publicerad 2012-08-13 00:15:34 i

Imorgon ska jag ut på myrarna runt saxnäs och se om jag hittar nå hjortron. Det är så fruktansvärt gott att ha i frysen. Godast är det ju till glass! Varma hjortron och en god vaniljglass. Det klår till och med en smarrig kladdkaka. :)

Annars händer det inte så mycket. Har jobbat på Ica en dag, hälsat på lite folk och njutit av solen. Men än så länge har jag inte idas leta åt bikinin. Så varmt är det inte. Vägrar bli sjuk!

Det går lite trögt med träningen... Då Mucke var borta och jobbade så känns det så jobbigt att börja om igen. Har varit ute och sprungit 2ggr sen han kom hem och det gick så jäkla tungt! Måste ta tag i det här nu. Imorgon ska jag se om jag är se ta mig ut då barna lagt sig. Det behövs då....
Men mitt mål att gå ner till 62kg innan min födelsedag är då kört! Det hinner jag aldrig.. Är bara någon vecka bort... Men innan nyår ska jag väl ha lyckats hoppas jag! Är ändå några månader dit.

Jaja... På lördag ska jag och Micke på bröllop! Tror det kommer att bli en toppendag och kväll! Får hoppas att det inte blir så kallt under kvällen. Har tänkt ha på mig en klänning. Kors i taket! Minns inte när jag hade det senast. :)

Nu är det god natt!

Förresten... I måndagsnatt hittade jag en fladdermus i Leos blivande rum. Läskigt värre! Men jag var då se fånga den och släppa ut den igen. Hur den kommit dit är fortfarande ett mysterium...

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela