sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Vilken helg!

Publicerad 2012-09-23 22:57:56 i

Jag, pojkarna och hundarna packade ihop i bilen och for till Saxnäs på lördagförmiddag och kom inte hem förrän på eftermiddagen idag.

Vi har haft underbart väder och fått umgås med familjen, god mat, tårta, fått se 2 älgkor som jaktlaget fått ner under helgen, tittat på lugna hästar som gått snällt bredvid Josefin och Ella, spelat massa fotboll och bara myst.

Ångrar verkligen inte att vi sov över där. Hundarna har verkligen njutit över att vara i Saxnäs. Kanske får att dom hittade en massa godsaker. :)

Micke har spelat sista matchen för denna säsong. Dom hade lagfest efter matchen och det hade varit riktigt kul. Han hade (kors i taket!) vunnit en danstävling! Det hade jag aldrig trott. Att han däremot vann deras muschtävling hade jag inte svårt att tro. :)

Nu ska jag försöka ta mig till sängen. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan vara ute och höststäda trädgården. :)

Underbart med vänner!

Publicerad 2012-09-22 07:21:39 i

Är så lycklig att jag har mina goa vänner! Att dom är just mina vänner och att dom bryr sig om mig. Fick ett väldigt fint sms av en av mina bästa vänner igår och jag blev riktigt rörd. Fastän hon är långt borta och jag är dålig på att höra av mig till henne vet jag att jag alltid kan lita på henne!

Vad skulle man ta sig till om man inte hade sina vänner?

Idag fyller min kära far år. Får se om jag och barnen har någon bil så vi kan fara och fira honom. Verkar bli en fin dag. Solen skiner och tinar bort frosten som ligger på marken. Vackert är det!

Nu ska jag koka mig lite kaffe så man kanske vaknar till liv. :)

Var förresten till doktorn i torsdags med min onda mage. Han trodde att jag har ett litet bråck någonstans så ska göra ett ultraljud och en röntgen i Lycksele. Får se vad dom hittar för något.

Ha de gott!

Har insett en sak ikväll....

Publicerad 2012-09-18 23:19:40 i

Jag tror inte att mitt hår kommer att komma tillbaka någon fler gång.
Kommer alltid att vara Sara, du vet hon som är utan hår... Micke kommer inte att få höra att han har en snygg sambo. Jag kommer aldrig mer få höra att jag har fina ögonfransar eller en snygg frisyr.
Detta slog mig så kraftigt ikväll att jag verkligen tror på det med. Gatt rent av gråta en skvätt.

Hur kommer mina barn att ha det sen då som börjar skolan? Kommer dom att bli retade för att dom har en flintskallig mamma?

Jag försöker verkligen att vara positivt inställd till min sjukdom men vissa dagar hatar jag mig själv och mitt utseende! Som ikväll... Rannsakade mig själv ikväll och jag tycker verkligen inte om mitt utseende. VILL ha tillbaka mitt hår, ögonfransar, ögonbryn, RUBBET!!!

Usch... Ikväll är en sån kväll man skulle ha låst in sig med en massa godis, chips, ja allt som är gott och frossa. Allt känns bara skit!!

Det är tur man har barnen och Micke som förgyller vardagen och får en att glömma. Men nu har Leo börjar bli medveten om att jag inte har nå hår och det gör lika ont i mig varje gång.

Snälle gode Gud.... Ge mig tillbaka mitt hår...

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela