sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Fotboll

Publicerad 2010-12-15 19:59:10 i Allmänt,

Ikväll har man varit och spelat fotboll 1h.
Det var inte alls lika kul som det brukar vara.
Det kändes att man har riktigt dåligt blodvärde. Blev bara förbannad på mig själv för att jag inte orkade ta i!
Hade varit bättre om jag stannat hemma för då hade jag sluppit bli arg.
Men jag gjorde då så gott jag kunde. Fastän det i mina ögon var på tok för lite...
Jaja... Blodvärdet ska väl stiga snart igen hoppas jag.

Annars så går jag bara runt och tänker på små bebisar. Önskar så att våran lilla bebis hade stannat kvar hos oss.
Igår hade jag en riktig depp-dag. Såg tv och grät för ingenting. Det är verkligen inte likt mig. Att ha förlorat barnet är en stor sorg för mig och det är nog därför jag känner som jag gör nu. Gråter för ingenting och har ingen riktig lust till att göra något. Men med tiden har man väl lärt sig att leva med det.

Leo har idag tagit några steg utan att hålla i sig i något. Först gjorde han det mot pappa sin och senare på dagen mot mig. Är stolt som en tupp! Han är så go våran lille man.

I måndags var vi och tittade på då Leos moster Olivia var tärna i luciatåget. Leo var en liten tomtenisse.
Han var riktigt söt i sin lilla dräkt. :)


Fredag och final!

Publicerad 2010-12-10 20:02:19 i Allmänt,

Om några minuter börjar Idolfinalen. Jag hoppas att Jay vinner. Har hejat på honom under hela Idol. Tycker att han är helt fantastisk!

Idag blev jag och Leo bjudna på middag av Karin. Vi fick kycklingssallad och den var riktigt god. :)
Josef och Mea busade med Leo medans jag och Karin surrade om allt och ingenting.
Är så glad över att jag har henne som min vän.

Då vi kom hem så upptäckte jag att Xavi hade tuggat en del på hallmattan. Men som tur är så syns det inte så mycket. Han valde ett bra ställe att tugga på. Sen kom jag på honom med att göra det så jag hoppas att han inte gör om det igen. Fast med valpar vet man aldrig. :)

Jag och Leo hade det riktigt mysigt då vi kom hem. En massa bus, ett bad, massage och sen mys i soffan innan det var dags för välling och sen sängen. Han har alldeles precis somnat så jag hoppas han sover till efter 6 imorgon. Idag chockade han med att sova till 6.15. Det var väääldigt längesen.

Har även tänkt mycket på den lilla bebisen som vi förlorade förra torsdagen. Önskar så att h*n hade stannat kvar hos oss. Men jag tänker på något som en person sa till mig. Det är samma barn som kommer tillbaka till en nästa gång man blir gravid. Det är en mycket fin tanke och den hjälper mig lite iaf. Så vi hoppas att den lilla personen kommer till oss åt våren. Vi har tänkt försöka igen till sommaren. Hoppas det går bättre då. Men jag tror att man kommer att vara betydligt mer orolig den graviditeten. Man kommer nog aldrig att slappna av som jag gjorde då jag var gravid med Leo.

Nu börjar Idol så jag ska krypa ner under filten och mysa lite för mig själv medans jag väntar på syster som ska komma efter jobbet och se finalen med mig. :)

Reklampaus

Publicerad 2010-12-07 21:33:23 i Allmänt,

Passar på att skriva lite under reklampausen på DH.
Sitter och funderar på om Bree kommer att lämna sitt lammkött för pappan?
Pappan verkar onekligen lite sugen på henne.
Är så roligt att se alla intriger och planer som händer på Wisteria Lane. :)

Idag har vi inte gjort så mycket.
Jag var riktigt trött imorse efter en natt med lite och orolig sömn.
Hade problem att somna, mycket som snurrade runt i huvudet och sen gav jag upp och tog Leo till sängen eftersom han hade svårt att somna om. Det är mysigt att honom i sängen men lite besvärligt då man inte kan ligga som man vill.

Vi har varit i Saxnäs i eftermiddag och fått oss middag hos mamma/mormor.
Är riktigt roligt att fara till saxnäs då man märker att Leo har börjat känna igen sin mormor och moster Olivia. :)

Nu börjar Dh igen. :)

Oj oj oj....

Publicerad 2010-12-06 19:38:26 i Allmänt,

Vad dålig jag är på skriva här!
Men snittar då 1 inlägg i månaden och det är väl inte så dåligt?
Vet egentligen inte varför jag har denna blogg. Mest bara för att få skriva av mig då jag behöver tror jag.

Har hänt fruktansvärt mycket dom senaste månaderna.

Leo kryper och ställer sig upp mot möbler, väggar osv.. Han går längs med möbler, skåpluckor och självklart med lära-gå-vagnen. Han är en otroligt trygg och glad liten kille. Han blir inte det minsta orolig om man lämnar honom hos farmor eller mormor. Är så skönt att veta att han inte blir ledsen då man far. Än så länge iaf. :)

Xavi har växt otroligt mycket och är en väldigt lydig liten kille. Otroligt kelig och lugn. Motsatsen till sin tokiga storebror. :)

Nu är det snart jul och vi har fixat dom flesta julklapparna. Bara 3st kvar. Ligger bra till iår och vi som alltid brukar köpa julklapparna dagarna innan jul. Nu ska vi bara slå in dom och jag tror att jag ska försöka slå in dom flesta ikväll. Om jag hittar orken...

Har hänt lite tråkiga saker med... Fick ett missfall i v13 förra veckan och det är nog det värsta jag varit med om..
Blev tvungen att åka till lycksele då jag blev så fruktansvärt dålig. Blev en skrapning och nu mår jag bättre, kroppsligt iaf... Psykiskt så är det värre. Hade sett framemot att Leo skulle bli storebror och eftersom man passerat v12 så hade man redan pustat ut och tänkt att det lilla livet skulle stanna kvar. Men det ville sig inte denna gång. Så nu ligger dom planerna på is ett bra tag framöver...

Men lite kort på våran underbare son kan jag bjuda på. :)


Är så roligt att sitta i leksakslådan :)


Åker pulka för första gången och älskar det! :)


Gladskit!


Klättra in i diskmaskinen är roligt! :)

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela