sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Det ska va gött å leva!

Publicerad 2012-10-24 20:54:06 i

Nu är man verkligen i ett bra skede i livet. Trivs som fisken i vattnet!

Man jobbar med något som känns meningsfullt, kommer hem och middagen puttrar på spisen, barnen blir glada då man kommer hem, tvätten och städningen är gjord (för det mesta).
Känner mig uppskattad på arbetsplatsen jag är inne och jobbar på.
Känns bättre och bättre med träningen. Det går lättare och man orkar mer.
Får inte lika lätt träningsvärk.
Man märker att det ger resultat helt enkelt. :)

Det enda jag skulle önska att jag hade mer energi åt är hundarna.
Måste börja ta mig i kragen och få lite motivation för att ta tag i detta.
Den 10-11/11 ska jag på en utbildningshelg där jag hoppas att jag hittar min motivation igen.

Nu ska jag poppa lite popcorn i vår nya Big popper. Mums!!!

Tunnbrödsbakning

Publicerad 2012-10-06 21:16:00 i Allmänt,

Imorse packade jag och barna ihop våra grejer och körde till Eriksberg för lite tunnbrödsbakning. Blev inte så mycket bakning för vår del men kul hade vi. :)
Vi fick med oss en massa tunnbröd hem fastän vi inte hjälpte till så mycket med bakning. Men gott är de! Det första Leo gjorde då vi kom hem var att ta fram smör och ost. Han skulle ha sig en gomacka.

Under veckan som gått har det varit rätt mycket för min del.
Inskolade mig på älvbrinken i måndags och jobbade sedan där torsdag och fredag. Jobbade på dagis i tisdags och var på rättegång i Umeå i onsdags. Så det har verkligen varit full fart hela veckan!
Känner mig rätt mör i huvudet efter denna vecka. Är inte van att tänka så mycket. ;)
Då man är hemma med barnen går allt som på räls. Det är inte mycket som avviker från det "normala".

Micke är på 30års-kalas ikväll. Får väl se när han dyker upp imorgon. Jag tror att jag och barna ska ha en riktig mysdag. Om det är tråkigt väder så tror jag vi ska baka lite bullar eller nå. Känns som att det behövs lite gott i frysen. Snart har vi en 1åring i huset. Bara 9dagar kvar innan Isac fyller 1år.
Helt sjukt vad tiden springer iväg!

Mitt busfrö!

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela