sors

Stolt 2barnsmamma som numera är Blattnickselebo. Det hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli. Men nu är vi här och stortrivs med tillvaron och ser ljust på framtiden. Vi har även 2 flattar i familjen. Helt underbart tokiga är dom. Snällare hundar får man leta efter. :)

Trist väder idag...

Publicerad 2010-07-13 17:13:06 i Allmänt,

Småregnar hela tiden. Men har hunnit vara ute med Dios på en liten promenad iaf.
Hade sån tur att efter vi kommit in så började det ÖSREGNA. Snacka om tajming! :)

Har varit förbi hos Jone, Josefin och Ella och surrat lite. Ella var på ett riktigt goshumör så vi fick oss några kramar och Leo någon eskimåpuss. Goding!

Leo har de senaste dagarna börjar fara från sida till sida, ibland är han nästan på magen. Han har bara en arm ivägen som gör att bröstkorgen inte tar i täcket på golvet. Men han är så duktig våran kille. Vänder sig från magen gör han då. :)
Duktig på att äta är han också. Äter 1dl gröt 2gånger per dag, ibland 3. Och i regel med väldigt god aptit.
Är så roligt att han börjar bli större och verkligen med. Följer en med blicken vart man än går.
Hoppgungan som vi fick låna av Ella är en klar favorit. Där mår han väldigt gott. Försöker ha han där en liten stund varje dag.

På fredag ska vi på släktträff i Angsjö. Ska bli riktigt roligt! Det är bara synd att vi endast kan stanna en natt. Det som tröstar en är att morbror och hans familj ska vara i Saxnäs 1vecka efter släktträffen. Kommer att bli riktigt roligt! Sen ska morfar och Britt-Inger vara i Ammarnäs ett tag. Så dom kommer man också att hinna träffa.

Och nästa torsdag ska vi hämta valpen! Huvaligen se spännande! :) Ska bli roligt att se hur det kommer att gå. Får hoppas att denna valp kommer att vara lika lätt som Dios var. Men har inte så stora förhoppningar på det.

Näe, nu blir det snart  middag.

Ha en härlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sors

En 2barnsmamma som försöker göra det mesta av livet. Älskar mitt liv just nu. En underbar familj, ett härligt hus (som förvisso kräver lite nya tapeter och fix), en vacker trädgård (som behöver lite ogräsrensning på hög nivå!), 2 tokiga flattar och underbara nära och kära! Älskar att spela fotboll, eller alla sporter som har en boll med i leken. Jobbar just nu på att få bort kilona som jag har kvar sen graviditeten med Isac. Har bestämt mig för att det ska bort innan hösten. Så det är bäst jag jobbar på!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela